Als je weet hoe
je moet luisteren,
spreek je altijd
goed.

Moliére, Franse toneelschrijver.

Organiseer je een congres of evenement? Dan wil je dat de sfeer prettig is en je publiek geboeid blijft. Je wilt impact maken, of het nu gaat om kennis overbrengen, ervaringen delen of elkaar beter leren kennen. Als dagvoorzitter of gespreksleider zorg ik daarvoor.

Marlies – dagvoorzitter

Hoe je publiek luistert en je evenement impact maakt

Je moet er niet aan denken: de zaal is rumoerig, sprekers voelen zich ongemakkelijk en je boodschap verdwijnt in de chaos. Je evenement dreigt in het water te vallen.

Dan heb je iemand nodig die je bijeenkomst ontspannen ‘aan elkaar praat’. Als dagvoorzitter of gespreksleider zorg ik dat het wél loopt zoals je voor ogen hebt.

Ik luister goed en stel de juiste vragen, zodat publiek en sprekers geboeid blijven. Ook houd ik overzicht en bewaak ik de tijd. Met het doel van de dag in het vizier. Zodat je evenement de investering dubbel en dwars waard is en écht impact heeft.

Geef de dag vorm

indicatie tarief

Voorzitten. Panels.
Gesprek leiden.

Dagdeel: 700 euro
Dag: 1000 euro
Exclusief reiskosten en btw
Inclusief 4 uur voorbereiding en voorbespreking

maak een vrijblijvende afspraak

optioneel

Evenwichtige
opbouw.

Door mijn achtergrond als programmamaker duik ik makkelijk in allerhande onderwerpen. Desgewenst denk ik met je mee over de inhoud en opbouw van de bijeenkomst.

maak een vrijblijvende afspraak

“Marlies heeft een sprankelende uitstraling en is een echte professional. Uitstekend ingelezen en voorbereid, serieuze doorlopen op het podium en geconcentreerd inspelend op plotselinge veranderingen in het draaiboek.”

Pieter Aalbers
Co-owner The Attention Group BV

Ervaringen