Presenteren is verhalen vertellen. Vergeet de saaie feiten en cijfertjes – mensen willen vermaakt worden, anekdotes horen, emotie zien. Dat vraagt veel van je.

En je vindt het al zo spannend. Want stel dat je een black-out krijgt? Dat je begint te hakkelen? Of erger: dat je boodschap niet over komt?

Maar het goede nieuws is: krachtig presenteren is te leren. En ik help je daarbij. We werken samen aan een pakkend verhaal dat jij ontspannen en vol zelfvertrouwen vertelt.

Zodat je je publiek écht naar je luistert. En jij je doel bereikt. Of dat nu het binnenhalen van een opdracht is, anderen overtuigen van jouw idee, of mensen ontroeren met een toespraak tijdens een bruiloft of jubileum.

Hoe kan ik je helpen?

presentatiecoaching individueel

Korte training,
bruikbare tips

Stel je voor: je staat ontspannen op het podium en je publiek kijkt je verwachtingsvol aan. Zelfverzekerd breng je je boodschap over. Je verhaal is boeiend en je vertelt het levendig. Zodat je publiek écht naar je luistert. En jij een krachtige indruk achterlaat.

Meer weten?

Presentatiecoaching
in een groep

Met elkaar werken
aan jouw techniek

Met groepscoaching oefen je meteen met een klein publiek. Wat straal je uit, begrijpen mensen je verhaal? Door de directe feedback leer je snel je valkuilen en krachten kennen. Zo wordt het steeds makkelijker dat podium op te stappen en jezelf te laten zien.

Meer weten?

Presentatiecoaching trouwambtenaren

In het geheugen
gegrift

Jouw rol als trouwambtenaar is ongelofelijk belangrijk – je kunt de dag niet even overdoen. Neem jezelf eens kritisch onder de loep en wordt nóg beter in je vak. Zodat jij die veelgevraagde trouwambtenaar wordt die altijd een onvergetelijke indruk achterlaat.

Meer weten?

PRESENTATIECOACHING VOOR KINDEREN EN JONGEREN

“Ik durf hardop te praten!”

Heeft je kind slapeloze nachten voor een spreekbeurt? Of droomt het van een toekomst als vlogger? In beide gevallen is het waardevol om krachtig te leren presenteren.

In de coaching voor 10- tot 18-jarigen ontdekt je kind hoe het moeiteloos de aandacht van publiek vasthoudt. Daardoor staat het zelfverzekerd en met plezier op het podium.

Daar heeft je kind zijn leven lang wat aan.

“Marlies heeft een hele goeie neus voor bijzondere verhalen.”

Harm Edens
presentator